Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Versenyeredményink a Budaörsi sc-ben

Szakosztályunk alapjában véve verseny szakosztály!

Minden sportolónk aki igényt mutat arra, lehetőséget kap versenyeken való részvételre. Ezért a hivatalosan a Magyar Judo Szövetség által kiírt versenyeken kívül nagyon sok meghívásos versenyen is részt veszünk, melyen a 10 év alatti korcsoportok is kipróbálhatják tudásukat.

Jelenleg a diák korcsoportok versenyzői létszáma nem kielégítő, de tanfolyamunkkal azon dolgozunk, hogy ez a létszám néhány év múlva megfelelően biztosítsa a tanfolyamos edzések célját, az utánpótlás bázist.

2006. óta diák "C"-s versenyzőink számos Diákolimpiai, MKK, és Országos bajnoki érmeket szereztek.
2010-ben két csapatbajnokságban is megmérettettek a budaörsi judosok. Serdülő csapatunk az országos csapatbajnokságon ezüstérmet, míg ugyanebben az időszakban felnőtt csapatunk a II. Osztályban bronzérmet szerzett. A következő évben emelkedő tendenciát mutatva a II. Osztály csapatbajnokságon már bajnoki címet szereztünk.

2003. októbere óta a "senior" korú versenyzõi állomány is szép számban megnövekedett. Az évente megrendezésre kerülõ "SENIOR" nemzeti bajnokságokon, illetve a 30 év felettiek európa-, és világbajnokságán is egyre több versenyzőnk van jelen, és nem is sikertelenül.

A seniorok közül Göndöcs Attila és Fazekas Csaba világbajnoki ezüstérmet hozhattak haza Franciaországból. Fazekas 2005-ben Európa Bajnoki címet szerzett, míg Göndöcs a 2006-os prágai európa Bajnokságon ezüstérmet vehetett át.
Fazekas Csaba a WMJA által rendezett Masters világbajnokságok utolsóján 2010-ben világbajnoki címet szerzett. 2011 sem maradt ki a Masters-aranyak sorából, Németh Károlya Leibnitz-I Európa-bajnokságon aranyérms lett.
A felsoroltakon kívül számos EB és VB éremmel, helyezéssel büszkélkedhetnek a budaörsi szeniorok.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Baczoni Sára

Szigethalom Akácfa u. 8/a

+36204771769

baczoni.sara@freemail.hu

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Június / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 15675
Hónap: 146
Nap: 10